Aurinkosähkö ratkaisut

Jalokatto toimittaa Aurinkovoimalat Keski-Suomen alueella

Auringosta säteilee maapallolle 15 sekunnin aikana yhtä paljon energiaa kuin ihmiskunta käyttää vuorokaudessa. Aurinkokatto tuottaa sinulle omavaraista energiaa myös pilvisellä säällä. Pilvisyys lisää hajasäteilyn määrää, siksi myös pilvisellä säällä tapahtuu tuotantoa.

Aurinkopaneelin teho ja tuotto: kun lämpötila laskee, paneelin napajännite nousee ja sen seurauksena myös aurinkopaneelien tuottama teho nousee. Paneelit tuottavat sitä paremmalla hyötysuhteella, mitä kylmemmässä ne ovat. Tästä syystä oma aurinkovoimala on järkevä ja toimiva hankinta suomen ilmastoon.

Jalokaton käyttämät halfcut paneelit tuottavat vähemmän hukkalämpöä, ja niissä on parempi hyötysuhde kuin perinteisissä aurinkopaneeleissa. Ne sietävät myös varjostusta paremmin,kuin perinteinen paneeli.

Jalokatto käytää aurinkovoimaloissaan LONGi aurinkopaneeleita. LONGi paneelit kuuluvat parhaimpaan Tier 1 luokkaan. Tier1 luokka merkitsee mm, sitä että:

Toimittaja kuuluu top 2% paneelivalmistajista. Toimittajalla on taloudellinen kyky vastata 20-30 vuoden takuu vaateista. He käyttävät valmistukseen parasta piitä. Tuotteiden virheet valmistuksessa on minimoitu käyttämällä kehittyneitä robottiprosesseja. He Investoivat voimakkaasti tutkimukseen ja kehitykseen.

Aurinkovoima paketit

Kaikki paketit ovat aina muokattavissa asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaisesti! Olemme kuitenkin koonneet kolme aurinkosähköpakettia helpottamaan asiakkaan valintaa oikeinmitoiteusta aurinkovoimalasta.

Jalo Plus

Aurinkokatto JaloPlus on suunniteltu kohteisiin missä ei ole kiinteää sähköliittymää, tai sähkönkulutus on vähäisempää mutta silti tarpeellista kuten kesämökkilläsi. JaloPlus pakettiin voidaan valita tarpeisiin sopiva akusto jotta saat aurinkoenergiasi talteen, ja pystyt hyödyntämään oman aurinkovoimalan tuottamaa energiaa ympäri vuorokauden.

Mahdollistaa, Valot, radio, tv, pc, vesipumppu, jääkaappi, imuri, mikro, kahvinkeitin.

Aurinkokatto JaloPlus sisältää:

  • 2 x 375W Longi aurinkopaneelit
  • 2 x 200Ah akut
  • 3000W Invertteri / 30A MPPT säädin / 30A laturi ja tarvikkeet.
  • Valittu sähkökeskus.

Kysy lisää myynnistämme, kun tarvitset aurinkovoimaa kesämökillesi!

Jalo Premium

JaloPremium on suunniteltu omakotitaloihin joiden asukkaat ovat ympäristötietoisia, ja haluavat panostaa kiinteistössään omaan energiantuottavuuteen. JaloPremium aurinkopaketilla 145m2 omakotitalon energiankulutuksesta johtuvaa energiakustannusta voidaan tiputtaa vuotuisasti jopa 30%!

Aurinkokatto JaloPremium sisältää:

  • 18 x 455Wp LONGi HI-MO4 HC aurinkopaneelit
  • 10 kW:n invertteri.
  • Kaiken muun tarvittavan oman aurinkovoimalan käynnistämiseen.

Jalo Max

JaloMax tarjoaa aurinkoenrgian maksimaalista tuottoa esimerkiksi: taloyhtiöiden, maatilojen tai tuotantotilojen energian tarpeisiin.

JaloMax paketti sisältää:

  • 40 x 380W aurinkopaneelit
  • 15 kW:n  invertterin
  • asennustelineet + tarvikkeet