Kodin ulkoremontit vahvalla kokemuksella

man standing in front of group of men

Kattoremontit

Jalokatolla käsityön perinteet yhdistyvät moderneihin työskentelytapoihin, alan uusimpien innovaatioiden hyödyntämiseen, sekä korkeaan laatuun. Käytämme kattoremonteissa vain kotimaisia Weckmann peltiprofiileja, jotka suojaavat kiinteistöäsi suomen haastavissa sääolosuhteissa.

Kattopinnoitukset

Me Jalokatolla luotamme Peltikattohuolloissa NowoCoat kattopinnoitteisiin. Nowocoat on tanskalainen maalitehdas, jonka juuret ulottuvat aina vuoteen 1861 saakka. Nowocoat ei pelkää kutsua itseään edelläkävijäksi, kun puhutaan katon, julkisivun ja talon muiden pintojen käsittelyaineista ja pinnoitteista ammattikäyttöön.

man in gray t-shirt working remotely on a laptop
man standing in front of group of men

Ulkoverhoukset ja julkisivumaalaukset

Jalokatto Oy:n toteuttama ulkoverhousremontti uudistaa talosi ulkonäön. Remontin yhteydessä on järkevää parantaa talon lämmöneristystä. Sen ansiosta asumismukavuus lisääntyy ja säästät lämmityskuluissa.

Aurinkopaneelit

Jalokaton käyttämät halfcut paneelit tuottavat vähemmän hukkalämpöä, ja niissä on parempi hyötysuhde kuin perinteisissä aurinkopaneeleissa. Ne sietävät myös varjostusta paremmin,kuin perinteinen paneeli.

man in gray t-shirt working remotely on a laptop
man standing in front of group of men

Vesikourut ja kattoturvatuotteet

Vesikourumme on suunniteltu niin teräs-, tiili- kuin huopakatoille sopiviksi.

Saat meiltä myös määräysten mukaiset kattoturvatuotteet.