Vesikourut ja kattoturvatuotteet

Rännit kuntoon Jalokatolta

Jos ränneistä tihkuu vettä, vesikourut roikkuvat tai syöksytorvet ovat rutussa, on aika päivittää sadevesijärjestelmä uuteen. Suomen neljä vuodenaikaa asettaa rakennuksille monia haasteita ja näihin haasteisiin kannattaakin varautua hyvin jo etukäteen.

Toimiva ja laadukas sadevesijärjestelmä suojaa kotiasi sadevesien ja sulamisvesien aiheuttamilta vaurioilta. Myymämme kotimaiset tuotteet on suunniteltu kestämään vuodenaikojen mukanaan tuomat rasitteet.

Kun vesikourut on mitoitettu ja asennettu oikein, vesi ohjautuu syöksytorvesta oikeaoppisesti viemäriin myös rankkasateella. Vesikourumme on suunniteltu niin teräs-, tiili- kuin huopakatoille sopiviksi. Tehdasvalmisteiset osat ovat mittatarkkoja ja tiiviitä. Sadevesijärjestelmän osat on valmistettu kuumasinkitystä, molemmin puolin maali pinnoitetusta teräksestä. Vesikourujen asennukset suoritamme keski-suomen alueella vankalla kotimaisella osaamisella. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous vesikouruista!

Kattoturvatuotteet Jalokatolta

Kattosillat ja kattotikkaat

Turvallisuus on erityisen tärkeä huomioon otettava asia kaikissa kodin rakentamiseen ja remontointiin liittyvissä töissä. Lisäksi rakentamismääräyksissä on säädetty, että kaikille katolla sijaitseville savupiipuille, ilmanvaihtolaitteille sekä muille säännöllistä käyntiä edellyttäville rakennusosille ja laitteille on oltava turvallinen ja helppokulkuinen katkeamaton kulkutie.

Yli 1:8 kaltevalla katolla on käytettävä kattosiltaa, lapetikasta, kattoporrasta, askeltasoja tai jalkatukia. Jalokatto asentaa kotimaiset Kattosillat ja kattotikkaat kaikille kattotyypeille.

Lumiesteet

Lumiesteet tulee Suomen Rakentamismääräyskokoelman mukaan asentaa tiili- ja peltikatoille vähintään kulkuteiden yms. kohdille. Myös talviset oleskelualueet tulee suojata putoavalta lumelta ja jäältä.

Asennamme lumiesteet kaikille kattotyypeille. Lumieste auttaa vähentämään vaaratilanteita, joita saattaa syntyä lumen tai jään hallitsemattomasta putoamisesta katolta. Lumieste suojaa myös katolla sijaitsevia rakenteita kuten iv-kanavat, savupiiput ja vesikourut. Tilaa kiinteistöösi oikein mitoitettu kotimainen lumiestepaketti klikkaamalla tästä!