Töitämme

Katso mitä asiakkaamme sanovat:

Mökin Kattoremontti Joutsassa

"Hyvä kommunikointi urakasta, tarjous ja aikataulu toteutuivat erinomaisesti ja työn jälki oli ensiluokkaista.

- Juha, Joutsa

Mökin kattoremontti Keuruu

"Todella asiansa osaava ja sovituissa asioissa pitäytyvä urakoitsija. Suosittelen lämpimästi kaikille jotka haluaa vastinetta rahoilleen. Isot kiitokset Jalokatolle

- Marko N.

Omakotitalon kattoremontti

"Voin suositella lämpimästi: osaava tekijä vankalla kokemuksella, remontti toteutui nopealla aikataululla ja joustavasti toiveeni mukaan. Viestiminen oli helppoa ja mukavaa, arvostin sitäkin, että minut pidettiin hyvin ajantasalla remontin edetessä. Sain tarpeeksi tietoa ja asiantuntevaa tietoa jo tarjouksen tekovaiheessa, eli todella vaivatonta minulle. Olen todella tyytyväinen ja nimi on mielessä jo seuraavia remontteja varten.

- Anna K. Toivakka

Mökin kattoremontti, Mäntsälä

"Työ hoitui todella nopealla aikataululla siististi ja vaivattomasti.

- Seija P.

Omakotitalon kattoremontti Jyväskylä

"Erinomaisesti sujunut kattoremontti ensitapaamisesta lähtien. Hyvä ammattitaitoinen porukka, suosittelen!

- Joni R.

Omakotitalon kattoremontti Toivakka

"Ensimmäisestä tapaamisesta lähtien kaikki kommunointi sujui erittäin sujuvasti ja nopeasti. Sovitut aikataulut pitivät Uusi katto näyttää erittäin hyvältä. Etätyöläisenä pääsin seuraamaan kaikkia työvaiheita päivittäin ja sain selkeän kuvan siitä, mitä pellin alla on. Voin suositella Jalokattoa! Mitään huonoa sanottavaa ei tässä vaiheessa ole ja luotan siihen, että katto tulee kestämään hyvänä pitkään. 

- Jyrki N.