Kattoremontit

man and woman sitting in front of silver macbook

Jalokatto Oy:n toimintatapa

Jalokatolla käsityön perinteet yhdistyvät moderneihin työskentelytapoihin, alan uusimpien innovaatioiden hyödyntämiseen, sekä korkeaan laatuun. Käytämme kattoremonteissa vain SSAB:n peltiprofiileja, jotka suojaavat kiinteistöäsi suomen haastavissa sääolosuhteissa

Huolellisesti tehty katto on pitkäikäinen

Peltikattoremontti avaimet käteen periaatteella Keski-Suomessa, Etelä-Suomessa, Pirkanmaalla ja Pohjanmaalla.

Kattoremontin voi toki luvata kahdessa päivässä. mutta, haluatko kattosi valmiiksi parissa päivässä vai haluatko kattosi kuntoon perusteellisesti? Jalokatto Oy on vastuullinen kattotoimittaja, jonka kokeneet peltisepät tiedostavat, että asennustyön liiallinen nopeus voi olla riski kattosi tai rakennuksesi hyvinvoinnille. Kattoremontissa asentajamme uudistavat talosi vesikaton alusrakenteineen, ja samalla tulee korjatuksi mahdolliset vanhat kosteusvauriot ja ongelmakohdat. Kattoremontin yhteydessä on mahdollista tehdä yläpohjan lisäeristys, joka on usein järkevä tapa säästää tulevien vuosien energiakustannuksissa.

Asennamme avaimet käteen periaatteella myös katoille tarvittavat lumiesteet, kulkusillat, tikkaat ja vesikourut.

Olemme toteuttaneet ensimmäiset kattoprojektimme jo vuonna 2008. Meiltä saat katollesi kaiken tarvittavan.

Pyydä valokuvallinen kuntoraportti kiinteistösi vesikatosta, ja saat halutessasi kattoremontistasi kiinteähintaisen ja pitävän urakkasuunnitelman. Voit huoletta jättää kattoremonttisi meidän hoidettavaksi, ja nauttia tulevista vuosikymmenistä luottavaisin mielin.

Kattopellit parhaimmasta teräksestä

Me Jalokatolla luotamme SSAB:n korkealuokkaisiin terästuotteisiin. Ne ovat suojanneet koteja ja muita rakennuksia Suomessa ja maailmalla jo useiden vuosikymmenten ajan. Jatkuva tuotekehitys varmistaa että SSAB:n tuotteet ovat huippulaatua niin kestävyyden, toimivuuden kuin ulkonäönkin suhteen.

Kattopelti valikoimassa on useita suosittuja malleja, jotka soveltuvat niin klassiseen kuin moderniin makuun. Parhaiden kattotuotteiden takuu on jopa 50 vuotta.

Yhteistyökumppaneina kattotuotteissa: Ruukki, Weckmann, E.Vuorimies, Janla Oy, PiSko.